ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

Σύντομο ιστορικό

 


Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Ελευθερούπολης ιδρύθηκε το 1997. Ένα χρόνο αργότερα η λειτουργία του άρχισε να ατονεί κυρίως λόγω απουσίας μεγάλου αριθμού μελών – νεαρών, που έφυγαν για σπουδές με αποτέλεσμα να επέλθει κλείσιμο των γραφείων του.


 

Το 2002 έγινε νέα προσπάθεια ανασύστασης του Συνδέσμου με καινούρια γραφεία και νέο καταστατικό, βάση του οποίου ο Σύνδεσμος μετονομάστηκε σε “Θύρα 4 Ελευθερούπολης”. Πρωτεργάτες στην αναγέννηση του συνδέσμου ήταν οι Νίκος Ουζούνης, Κώστας Αντωνιάδης, Χαράλαμπος Σαράντης, Σάκης Λεμονίδης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Ιωάννης Κοσμίδης κ.α. ενώ για την έκδοση του καταστατικού υπέγραψαν 70 ιδρυτικά μέλη. Έκτοτε ο Σύνδεσμος λειτουργεί συνεχώς με οργανωμένα γραφεία, όπου μπορεί ο επισκέπτης να πιει τον καφέ ή το ποτό του, να παρακολουθήσει τηλεόραση ή βίντεο, να συζητήσει με τα μέλη ή να παίξει ψυχαγωγικά παιχνίδια. Παράλληλα αυξήθηκαν τα ενεργά μέλη, ο αριθμός των οποίων σήμερα ξεπερνά τα 200 άτομα. Τα μέλη συμμετέχουν σε εκδρομές για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.
 Στις εκδηλώσεις του συνδέσμου περιλαμβάνεται η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία αρχών και παλαιμάχων ενώ ανάμεσα στις δραστηριότητες του είναι και η εβδομαδιαία εκπομπή στον
SPACE FM , που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις 23 Νοεμβρίου 2003.

 


Το γήπεδο της Τούμπας

Ο Σύνδεσμος προχωρά στη ίδρυση τράπεζας αίματος με αιμοδότες τα μελη του. Κύριο μέλημα του είναι η “μύηση” νέων φιλάθλων του ΠΑΟΚ, κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο αυτή την περίοδο, λόγω της κακής πορείας της ομάδας.

 

 

 


Η “Θύρα 4 Ελευθερούπολης” όρθωσε το ανάστημα της και αγωνίστηκε για να
απαγορευτεί η μετάδοση του TV MAGIK από τον δήμο Ελευθερούπολης ενώ έχει έντονη παρουσία και συμμετέχει ενεργά στα τοπικά δρώμενα.

Διαφήμιση στον Space 92,2 FM...

Τώρα μπορείτε και εσείς να διαφημιστείτε στον Space 92,2...
 

  • Στείλτε μας email στην διεύθυνση: space922@space922.gr γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, την πόλη, τον ταχυδρομικό σας κώδικα και ένα τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
     

  • Επικοινωνείστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας που δίνονται στην κατηγορία "Επικοινωνία" στο πάνω μέρος της σελίδας μας.